Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over RNMS management support

Uw succes is onze missie

RNMS is in 1993 opgericht als unieke samenwerking tussen twee verenigingen van Franchisenemers, een importorganisatie en financieel dienstverlener. Inmiddels is RNMS doorgegroeid tot een volwaardige partner voor meerdere branches. De consultants van RNMS hebben de drive om op een gestructureerde, efficiënte en praktische wijze verbeteringen te realiseren. Tevens weten zij op elk niveau het beste uit uw mensen te halen. Onze missie is daarom; (1) Ondersteunen van MKB organisaties in de operationele ontwikkeling, en (2) Project- en programmamanagement bij niet-kernactiviteiten binnen organisaties.

De RNMS manier

Onze consultants hebben hun ervaring opgebouwd tijdens diverse functies en een veelvoud aan projecten binnen fabrikanten, importorganisaties en MKB bedrijven. Deze unieke praktijkervaringen en de daaruit voortvloeiende kennis van de specifieke methoden, middelen en systemen, stelt de consultants in staat om op een gestructureerde, efficiënte en praktische wijze uw organisatie te ontwikkelen, veranderingen tot stand te brengen en daarmee uw resultaten te verbeteren.

Onze kernwaarden

Maatwerk

Dankzij onze ruim 30 jaar aan ervaring bieden wij onze klanten altijd een oplossing op maat.

Branchebreed

Sinds 1993 staan wij ten dienste van alle schakels in een branche. Van fabrikant tot leveranciers en van overheid tot franchisenemers.

Professioneel team

Team van meerdere consultants met ieder een eigen specialisme. Professionals met persoonlijke aandacht voor mens en bedrijf.

Leer ons beter kennen

RNMS bestaat uit een team van verschillende professionals met ieder hun eigen specialisme. Afhankelijk van de vraag of behoefte, koppelen wij u daarom aan de specialist die het beste past. Iedere specialist heeft gemiddeld 20 jaar ervaring binnen zijn of haar vakgebied. 

Meer weten over de mensen achter RNMS? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. 

VACATURES

Word jij onze nieuwe collega? Binnen RNMS zijn we continue op zoek naar projectmanagers en consultants die ons team kunnen versterken. Ben jij die professional met meerdere jaren ervaring in de consultancy of ben jij bekend met een bewezen goede project aanpak? Kom dan met ons in contact en wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Rens van Diemen
Managing consultant

Compliancy Management
Risico Inventarisatie & Evaluatie
Business Development
Kwaliteitscoach
Organisatiesadvies
REACH
Mystery shopping

Gert-Jan van der Hout
Managing Consultant

Gecertificeerd PCM coach
Operational Excellence
Kwaliteitscoach
Organisatieadvies
ARBO
Risico Inventarisatie & Evaluatie
Auditor
Training en coaching