Zoek
Sluit dit zoekvak.

De snelste weg naar resultaat. Bewezen effectief.

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt, en dapper genoeg om het te vragen

RNMS heeft zicht georganiseerd rondom de drie dimensies van succes. Want om succesvol te zijn, moet je het eerst zien te worden. En als je het bent, wil je het ook blijven. Een organisatie is zo sterk als de zwakste schakel. Dit geldt voor zowel de drie dimensies als de schakels in de waardenketen. Daarom ondersteunt RNMS zowel bovenliggende organisaties en overheden als MKB bedrijven. Ons doel is het verbeteren van de kwaliteit, efficiëntie en commercialiteit, om daarmee uiteindelijk bij te kunnen dragen aan het rendement van organisaties.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

In een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) wordt vast gelegd welke gezondheids- en veiligheidsrisico’s de werkzaamheden in jouw bedrijf met zich meebrengen. Vervolgens worden deze risico’s geëvalueerd en wordt de afweging gemaakt of een plan van aanpak nodig is. Zo heb je in kaart hoeveel en welke medewerkers of functies er bloot worden gesteld aan een risico en hoe lang.

Auditing

Organisaties worden belast met normen en standaarden. Ondernemers willen de verschillen tussen vestigingen of afdelingen in kaart hebben. Daarom controleren wij voor jou of namens verschillende opdrachtgevers wordt voldaan aan deze normen en standaarden. Denk hierbij aan: Corporate Identity Standards, distributie Criteria Standards, franchise Standards, merkerkenningen, garantie audits, compliancy audits, werkmethoden, klanttevredenheid en proces audits. 

Audit
Projectmanagement

Projectmanagement

Tekort aan medewerkers, tijdsgebrek of het ontbreken van specifiek benodigde kennis? Realiseer succesvol jouw project of programma dankzij de consultants van RNMS. Samen met de opdrachtgever stellen wij vast op welke manier het project georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond zal worden. Hierbij wordt gedurende het programma het initiële doel van het project gemonitord en streven de consultants altijd naar een succesvol resultaat.